Grille grønnsaker

Raskt og Sundt på grillen ????

Ingredienser:

Norsk nykål

Søt paprika

Mais

Fremgangsmåte

Skyll kålen og kutt den opp i båter. Pensle med olje. For en deilig sterk smak, bruk chilli i oljen. Strø salt over.
Det fine med nykål er at den tåler sterk varme! Legg den gjerne på indirekte varme først før direkte varme. Den skal ha svarte riller! 2-3 minutter på indirekte og 2-3 på direkte.

Paprik grilles hel. Den skal også ha svarte flekker på skallet når den er ferdig. Dette drar du enkelt av når de er ferdige.

Maisene pensler jeg med grillolje. De grilles på middels sterk varme ca 15 minutter. Er de kokte trenger de ikke mer enn 5-7 minutter.
Er deilige med litt kryddersmør og salt på!

Grønnsakene er perfekte som tilbehør til kjøtt og fisk, men også gode i eget selskap ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *